Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

ROBO OPATOVSKÝ TRIO / Sobotský jazztival

ROBO OPATOVSKÝ TRIO / Sobotský jazztival

Galéria

Tretím koncertom Sobotského jazztivalu bude koncert výborného speváka a muzikanta, stálice našej hudobnej scény, Roba Opatovského, ktorý si prizval na účinkovanie gitaristu Romana Mečiara a skvelého hráča na trúbku a akordeón Ondreja Jurašiho. Na koncerte, v piatok 11. 9. o 19.00 hod. odznejú v Čiernom orlovi jeho najväčšie hity Keď muž miluje ženu, Tancuj, Prší, Natália a mnohé iné.

Diváci sa tiež môžu tešiť na novinku Modlím sa hudbou, ale aj viacero nových skladieb v tak trochu jazzovo ladenej verzii. Vstupné: 10€, predaj vstupeniek v MsKS aj online.

Charizmatického speváka Roba Opatovského špeciálne predstavovať nemusíme. Je známy svojím zdravým životným štýlom a láskou k rodine. Hudobné vzdelanie získal v Bratislave na konzervatóriu pod vedením pedagóga a koncertného majstra Jozefa Zsapku. Po ukončení školy sa začal naplno venovať predovšetkým spevu. Na konte má 13 albumov. Najnovším singlom je krásna skladba Modlím sa hudbou, ktorou sa Robo vyznáva z lásky k hudbe. Skladba vznikla v čase koronakrízy, kedy celý svet potrebuje liečivú silu hudby. Podľa jeho slov chcel pesničkou vzdať hold svojej láske – hudbe, ktorá ho sprevádza celý život, lieči a nabíja energiou. Venoval ju ľudom v prvej línii, bojovníkom s koronou, lekárom, záchranárom, sestričkám a všetkým obetavým ľudom, ktorí si zaslúžia úctu a rešpekt.

3. ročník Sobotského jazztivalu - festivalu kvalitnej hudby v Rimavskej Sobote organizuje Mestské kultúrne stredisko v spolupráci so SOŠOS. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, ktorý je hlavným partnerom podujatia.

Dĺžka podujatia: 100 minút
Rok výroby: 2020
Dátum lokálnej premiéry: 11. september 2020

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.