Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

Hudobná jar a jeseň

Galéria

V utorok, 25.mája o 18.00 hod. v divadelnej sále Domu kultúry pozývame milovníkov vážnej hudby na koncert Jordany Palovičovej (klavír) a Ivana Paloviča (husle).V programe odznejú diela J.S.Bacha, J.N.Hummela, Ilja Zeljenku, Fazila Saya a Yorka Bowena.Vstupenky v hodnote 3 € (členovia KPH 2 €) si môžete zakúpiť na mieste pred podujatím, ktoré z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia. Koncert prinesie poslucháčom a priaznivcom tohto hudobného žánru milé prekvapenie. Po vystúpení umelcov bude krst publikácie, ktorá bola zostavená ku 40.výročiu koncertného života v našom meste.

64 stranová knižočka v sebe ukrýva spomienky na organizáciu a návštevy koncertov, myšlienky vystupujúcich umelcov a bývalých žiakov základnej umeleckej školy, ktorí mali možnosť účinkovať na koncertoch v rámci Fóra rimavskosobotských talentov. Vzácne údaje poskytne aj príloha, ktorá zahŕňa v sebe 40. ročnú chronológiu účinkujúcich, zoznam členov kruhu priateľov vážnej hudby a výpisy z kroniky účinkujúcich umelcov.

Svojím príhovorom prispela do publikácie aj vystupujúca umelkyňa, Jordana Palovičová, ktorá sa sólisticky aj ako komorná hráčka predstavila v Rimavskej Sobote už niekoľkokrát. Ona a jej brat Ivan sú držiteľmi cien z rôznych významných medzinárodných súťaží, iniciátormi a realizátormi významných hudobných projektov, účinkujú na DVD a CD nosičoch a sú častými vystupujúcimi na festivaloch a koncertoch doma i v zahraničí.

Dĺžka podujatia: 80 minút
Rok výroby: 2021
Dátum lokálnej premiéry: 25. máj 2021

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.