Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

Smejko a Tanculienka – Všetko najlepšie !

Galéria

Smejko a Tanculienka vás v novej sezóne privítajú s novým žiarivým svietením, veľkolepou scénou a úplne novým nadupaným predstavením s najväčšími hitmi: Všetko najlepšie. Vo štvrtok, 23. 1. 2020 oslávime spolu s nimi 5-te výročie u nás v Rimavskej Sobote.

Predstavenie sa začína o 17.00 hod. a je vhodné pre všetkých od 2 rokov. Každá osoba, dospelý aj dieťa bez ohľadu na vek musí mať platnú vstupenku. Predstavenie trvá približne 60 minút, po ktorom nasleduje spoločné fotenie so Smejkom a Tanculienkou.

Vstupné: 10€, predaj vstupeniek v MsKS a online tu na www.kulturars.sk

Pred hladným vlkom zachránime Kozliatka aj Macka. Zase priletí náš večne opakujúci sa Papagáj a dedko príde vytiahnuť repku. Nových chrobáčikov vychováme s pesničkou Nonono tytyty a tiež ich naučíme nový tanec Šlapy šlapy. Rozcvičíme Pecivála, rozpletieme Motáčika Popletáčika a vystrašíme Babu Jagu. Naučíme sa maľovať so Sestričkami farbičkami. Budeme si dávať pozor pred neokrôchancom Gundžulundžu a pomôžeme našej planéte pesničkou Naša Zem. Samozrejme poriadne to roztočíme na nový tanečný hit Rozprávkový svet a zatancujeme si aj na overené pecky Šeja hoja a Bim, bam, bom. Nebudú chýbať motýlik Huncúlik, pán Lalalá, Bumbác a macko Duško.

Do sály z bezpečnostných a kapacitných dôvodov púšťame len toľko osôb, koľko je v sále miest na sedenie. Záleží nám na bezpečnosti a pohodlí našich chrobáčikov.

Ako bonus k zakúpeným štyrom lístkom dostanete voucher na získanie DVD Naživo Hip hip hurá ! so záznamom z minuloročného predstavenia, pred vstupom do sály úplne zadarmo !

Dieťa s platným ZŤP preukazom do 15 rokov bude mať po zakúpení vstupenky a predložení ZŤP preukazu na vstupe pred akciou nárok na vrátenie 50 % zo vstupného.

Dĺžka podujatia: 60 minút
Rok výroby: 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.