Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

Fragile koncert

Fragile koncert

Galéria

Pozývame Vás v piatok, 6. 12. o 19.00 hod. navodiť si krásnu vianočnú atmosféru na koncert kapely FRAGILE.

Dobre známa formácia Fragile fungujúca pod vedením dirigenta a producenta Braňa Kostku nám vo svojich zaujímavých a cappella aranžmánoch zaspieva známe hity, najmä tie s vianočnou tematikou. Tešiť sa môžeme na umelcov známych aj z ich iných – hereckých / moderátorských TV rolí: Helenu Krajčiovú, Soňu Norisovú, Martina Madeja a skvelých spevákov Janu Golisovú, Svetlanu Rymarenko a Slava Košeckého. Vstupné 14€, vstupenky si môžete zakúpiť v MsKS alebo cez online predaj tu na našej stránke.

FRAGILE sa venuje nielen interpretácii známych svetových rock - pop - jazz hitov STING, STEVIE WONDER, TINA TURNER, THE REAL GROUP…) v zaujímavých a cappella aranžmánoch – teda len spev bez hudobných nástrojov, ale ich repertoár tvoria aj gospely. Koncert kapely Fragile je nielen hudobným stretnutím, ale je to nezabudnuteľný zážitok plný

dojmov.

Fragile vydali 7 albumov: Voice Mail, Next Level, Vianoce, Vianoce 2 a Fragile deťom, Fragile & Oskar Rozsa band live a najnovšie CD RICHARD MÜLLER & FRAGILE HLASY. Na jeseň 2013 realizovala kapela Fragile turné s Richardom Müllerom, ktoré nieslo názov HLASY, a ktoré malo obrovský úspech na Slovensku a v Čechách.

Dĺžka podujatia: 100 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 6. december 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.