Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

Zuzana Mikulcová Band

Galéria

Na treťom koncerte Sobotského jazztivalu 2019, 28. 8. o 20.00 hod. sa na nádvorí Čierneho orla predstaví Rimavskosoboťanka Zuzana Mikulcová so svojim novým projektom Dievča.

Vydala ho koncom roku 2018 a je to jej druhý sólový album. Jej kapela hrá v zložení Zuzana Mikulcová (spev a klávesy), Andrej Hruška (gitara), Michal Šelep (basgitara) a Ľuboš "Ežo" Ambrozai (bicie). Vstupné: 8€, predaj vstupeniek v MsKS a online tu na stránke www.kulturars.sk.

Rodáčka z Rimavskej Soboty sa v roku 2010 stala víťazkou súťaže Nové tváre slovenského jazzu a poslucháči ju môžu poznať aj ako speváčku skupiny Sanyland. Pred pár rokmi sa však osamostatnila a začala skladať vlastnú hudbu a texty. Štúdium spevu, skladby a aranžovania populárnej hudby absolvovala na Pražskom konzervatóriu a počas štúdia sa predstavila aj v televíznom programe Legendy popu. V štúdiách pokračovala na bratislavskej VŠMU v odbore Teória a dramaturgia hudby.

V roku 2014 so svojou kapelou predskakovala britskému spevákovi Jamesovi Bluntovi v bratislavskom NTC. O mesiac neskôr získala s piesňou Istý pocit druhé miesto na 30. ročníku pesničkárskej súťaže Košický zlatý poklad. Organizátorom Sobotského jazztivalu je Mestské kultúrne stredisko v spolupráci so SOŠOS. Festival sa uskutočňuje s finančnou podporou z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia, ktorý je hlavným partnerom podujatia.

V prípade nepriaznivého počasia sa koncert uskutoční v Dome kultúry.

Dátum lokálnej premiéry: 28. august 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.