Predaj a rezervácia vstupeniek na podujatia- mobil: 0903 392 844, len v kine Orbis v čase:

Pondelok:16:00-19:00 hod., Štvrtok, Piatok:  15:00-20:00 hod., Sobota, Nedeľa:  15:00-19:00 hod.

Divadlo Haliganda: Farebný svet

Galéria

Divadlo Haliganda z Košíc sa špecializuje na prácu s deťmi od pol roka do 4 rokov a na ich rodičov.

Po prvom úspešnom zoznamovacom stretnutí s našimi najmenšími divákmi, opäť prichádzajú do Rimavskej Soboty. Pozývame Vás v piatok, 7. 6. 2019 o 17.00 hod. na nádvorie Čierny orol na ich druhé predstavenie Farebný svet. Je to edukačná hra pre najmenšie deti o farbách s hudobnými nástrojmi. o predstavení bude veľký farebný workshop s množstvom kreatívnych prvkov pre deti aj rodičov. Vstupné: 2€ pre dvojicu (dieťa + rodič). Vstupenky predávame na mieste.

Farebná húsenica nájde šesť farebných škatúľ, ktoré postupne otvára a nachádza množstvo farebných vecí, ktoré začnú tvoriť scénografiu predstavenia. Predstavenie je interaktívne, deti majú možnosť v istých častiach priamo vstúpiť do deja prácou s farbami a rukami, šatkami… Podľa farieb sa mení aj atmosféra predstavenia od mýtickej až po grotesknú.

V divadle pracujú profesionálni výtvarníci, režiséri, herci. Divadlo vedie Roman Sorger – televízny a divadelný scenárista a režisér (Táraninky, Osmijanko, koncert Integrácia, Maškrtníček, Dva v jednom, Otvárací ceremoniál MS v Hokeji, Brave kids… a ďalšie). V Košiciach pravidelne ponúkajú najrôznejšie workshopy pre najmenších a ich rodičov, prevádzkujú montessori herňu, Amadeus – kreatívnu školu pre najmenších, rodinné centrum a iné aktivity.

Organizátorom 28. ročníka celoštátnej postupovej súťaže a prehliadky divadla dospelých hrajúcich pre deti Divadlo a deti Rimavská Sobota 2019 je Mestské kultúrne stredisko v spolupráci so Základnou umeleckou školou. Vyhlasovateľom a odborným garantom je Národné osvetové stredisko Bratislava. Podujatie sa realizuje s finančnou podporou z verejných zdrojov Fondu na podporu umenia, ktoré je hlavným partnerom podujatia.

Dĺžka podujatia: 100 minút
Rok výroby: 2019
Dátum lokálnej premiéry: 7. jún 2019

Nenašli sa žiadne naplánované predstavenia pre toto podujatie.